Alltid lika gott att äta på restaurang

Jag tror att jag har ett problem, jag tycker om att äta på restaurang för mycket.

Jag säger inte att det är något fel med att njuta av att gå ut och äta eller äta middag i allmänhet, men om du tar dig tid att titta på mitt bankkonto verkar det som om varje dag i veckan är antingen en dag då jag äter ute eller en dag då jag har pengar för att äta ute. Allt detta med att äta ute har fått mig att tänka på hur mycket jag älskar restauranger och varför det är så.

Låt oss först och främst börja med vad som gör en bra restaurang till en bra restaurang för mig:

En intressant meny, gott om parkeringsplatser, prisvärd mat, Kvalitativ service, vänlig personal och bekväma stolar.

Detta leder mig till min andra punkt: Vad är det som är så speciellt med att äta på restaurang?

För det första är det servitörerna och servitriserna. Även om jag aldrig har gjort det själv kan jag säga att det inte är något lätt jobb att vara servitör eller servitris

Ett annat sätt på vilket det är annorlunda att vara på en restaurang än att vara hemma eller att få mat hemlevererad är storleken på tallrikarna som du får. Restaurangägare har insett att folk inte är nöjda om deras tallrikar inte är fulla, så de vet att det är viktigt att ge tillräckligt med mat till alla samtidigt som de ser till att det finns tillräckligt med matrester för att alla ska kunna ta med sig sina rester hem.

Min sista punkt om restauranger är hur bekväm man kan bli när man äter på en. Du behöver inte städa upp något efteråt (eftersom någon annan gör det).

Så ja, jag tror att jag kommer att fortsätta att äta på restaurang. Det är ju så trevligt och gott med bra mat serverad på sitt bord!