Sydamerikansk mat på menyn

Hejsan hoppsan bloggen! En lång dag går snart mot sitt slut och för att avsluta det här på bästa sätt tänkte jag prata lite mat med er. Allt jag vill göra nu är bara att åka hem från jobbet och in till Farsta för att sätta mig på en restaurang, men det går inte riktigt än. Vid lunch idag var jag hos tandläkaren och fick bedövning som fortfarande faktiskt sitter kvar. Jag har inte ätit någonting på hela dagen och vill inte göra det förrän bedövningen har släppt, då ska jag minsann knalla ner till en restaurang hemma i Farsta. Eftersom att jag är ganska nyinflyttad till Farsta så har jag ännu inte upptäckt så många olika restauranger här i närheten, men jag har hittat en restaurang som jag idag tänkte prata lite extra gott om för er. Det finns många matkulturer världen över och vissa faller mig mer i smaken än andra, men det finns en specifik kultur som jag har fastnat för väldigt mycket. Det sydamerikanska köket är fantastiskt gott och det var faktiskt bara några år sedan som jag upptäckte dess härliga smaker. I denna matkulturen finns det en hel del goda kryddor och mycket vegetariska rätter som är väldigt goda. Kryddstark mat har alltid varit det som lagats hemma i mitt kök så det kanske inte är så konstigt att just det sydamerikanska köket faller mig i smaken. Den restaurang som jag vill lyfta fram lite extra idag är Food Fusion och de har faktiskt en del chilenska rätter på menyn som kan rekommenderas. Jag har käkat lunch med en kollega där några gånger och vi båda har varit nöjda efteråt. Gillar man sydamerikansk mat så kan jag rekommendera det här stället, sen har jag sett att det finns hamburgare på menyn med som verkar vara goda.