Gott kaffe hos Sannes Smått & Gott

Hejsan allesammans och varmt välkomna till min blogg, och som ni vet sedan innan så skriver jag nästan bara om mat och dryck. I dag ska det handla om drycken kaffe, för det är verkligen en gudabenådad dryck som jag avnjuter flera koppar om dan. Jag tycker mycket om att gå ut på något café i Munka-Ljungby med omnejd, och ska jag handla på Ica Maxi eller Coop brukar jag passa på att ta en kopp även där innan jag ger mig in bland hyllorna och fyller kundvagnen. Tyvärr smakar inte allt kaffe lika bra, en del ställen serverar rena rävgiftet vilket förstås borde ändras på. Men så finns det ett café i närheten av Munka-Ljungby som heter Sannes Smått & Gott och de har särskilt välsmakande kaffe. Givetvis blir det även dopp till kaffet när jag går dit, senast en kanelbulle för det var kanelbullens dag och laddat med bullar. Det mesta kaffet dricker jag hemma och då brygger jag det utifrån hur jag vill ha det, när jag går ut på något café i Munka-Ljungby med omnejd eller köper en kopp på bensinstationen, för det händer också, så är jag som jag sa innan inte alltid lika imponerad av kaffet men som sagt så finns det väldigt gott kaffe hos Sannes Smått & Gott. Om ni vill sätta en liten guldkant på vardagen borde ni också se till att ta er till något trevligt café, och befinner ni er här nere i Skåne kan ni alltid ta er en liten tur som ett utflyktsmål kanske till Sannes Smått & Gott. Det var allt om det här med kaffe, och för all del tillhörande bakverk, och jag hoppas att ni tyckte det var roligt att läsa det här inlägget.