Enkelt med catering

Hejsan hoppsan bloggen! Det jag ska prata om nu kan få er att bli hungriga, jag vill nämligen lyfta fram ett ämne som jag märkt är populärt bland er på bloggen. Jag har inte ätit någon lunch idag så jag är redan hungrig och kan egentligen inte tänka på något annat än mat i dagsläget, så de tär lika bra att spinna vidare på det ämnet. Det jag vill lyfta fram idag är catering, något som är så enkelt och egentligen alltid går hem. För oss som inte är några höjdare i köket så är det också väldigt bekvämt eftersom det enda man behöver göra är att ringa ett samtal och berätta hur många man vill ha mat till. Jag arbetar på ett företag där vi ofta anordnar våra möten i samband med lunchen, företaget bjuder på catering samtidigt som vi ser till att vara närvarande på mötet. Det är ett koncept som är uppskattat av alla och jag tror inte att vi är ensamma om att ha den här idén. Jag hade varit väldigt nöjd om det hade varit ett sådan möte idag, men man kan inte få allt här i världen. Det jag gillar med catering är enkelheten, oftast är det inte någon avancerad mat men samtidigt så är det så himla gott. Kallskuret kött, en fruktplatå och en god pastasallad är allt egentligen allt som krävs. Jag känner dock att det är alldeles för lite tillställningar i mitt liv för att jag ska få äta tillräckligt med catering, det är inte så att man beställer hem catering för tio personer till en själv utan oftast är det i samband med kalas och liknande. Men det kommer väl en tid för det också. Nu kan jag egentligen bara tänka på mat och frågan är om inte jag ska sticka hem till huset i Lund lite tidigare, det vore skönt.