En restaurang i en fin miljö

Hallå där bloggen! Onsdag morgon och det börjar sannerligen bli lite mörkare ute nu, visst är det mysigt på ett sätt men jag har så otroligt svårt för att vakna om det inte är ljust. Idag råkade jag ta lite sovmorgon, så det blev ganska stressigt i morse men med nöd och näppe så hann jag kliva in på jobbet i tid. Dock så blev det ingen frukost idag utan jag har fått nöja mig med en kopp kaffe, det är i dessa stunder som man skulle arbetat på restaurang. Då hade jag bara kunnat slänga ihop något smarrigt nu och sen hade problemet varit löst. Apropå restaurang, så är faktiskt det ämnet som jag idag vill prata om. Att käka på restaurang är för mig livskvalitet på hög nivå, speciellt på kvällen. Jag har märkt att några av er läsare också verkar tycka att det är trevligt att gå på restaurang, för det är en del som har efterfrågat om jag känner till någon restaurang i Örnsköldsvik. Tro det eller ej, men jag har faktiskt spenderat ganska mycket tid uppe i Örnsköldsvik under mina år så jag har ganska bra koll måste jag säga. Det finns gott om härliga restauranger uppe i Örnsköldsvik och många som serverar riktigt bra käk. Jag vill ändå lyfta fram Skutskepparn som är en restaurang som ligger i en riktigt härlig miljö längs Höga kusten, bra mat och en trevlig miljö helt enkelt. Mycket mer än så kan man inte begära. Så om ni är sugna på att käka lite restaurangmat i veckan, så tycker jag att ni ska ha med det här som ett alternativ när ni ska välja restaurang. Nu får jag önska er en trevlig dag, så ska jag åka gå bort till köket för att se om det finns något jag kan käka.